be7ec5d28c67bb6416ba419617fbefa7 *DESCRIPTION
470870182ec0320d2cf0cc3790e2b108 *INDEX
cd895eb95841b5bd6ea8a6e0bd496bba *Meta/Rd.rds
00573a13d44ebbe23decef25a6cb7faa *Meta/data.rds
9c916fb8b9ee6ca3d8b44ca2040c0495 *Meta/demo.rds
8bd78fe4d71c3aeb1a0f4982ee51622b *Meta/features.rds
a4e6fab1b86fcd9ab7dbcd570f96d687 *Meta/hsearch.rds
a04563b9cde7dda71c97a5fb4bff99fa *Meta/links.rds
f2e998971408fc6a6e89fb820dd0d7e9 *Meta/nsInfo.rds
4b122bc4ad6095f7deab733c5b3cb220 *Meta/package.rds
edbe212e50eaf0d309ac372596046d83 *Meta/vignette.rds
621ccd45ba30ea4bc13c5422ade4fbe3 *NAMESPACE
d6c68f1fe41ced6e98a766a3757313da *R/FAOSTAT
db70697c5272f329dec7479699d6ef56 *R/FAOSTAT.rdb
66910560fdeae725ae7a0ca77956261c *R/FAOSTAT.rdx
8ec0698656cd94af986a87fafdc6817f *data/Rdata.rdb
d0a002852e6549f2bdf02fac00abc6b6 *data/Rdata.rds
2c3fab95428ab5c47faf76a92a59fbb9 *data/Rdata.rdx
b77337ef5d50ae773ddad1a469e6bdd5 *demo/FAOSTATdemo.R
e2be8d9c28a7a71d347e94748942fad3 *doc/FAOSTAT.R
5c65dac7da77d1a3fed13fb69dea8f7a *doc/FAOSTAT.Rnw
b697be461f741b724f21575b1f9b55ec *doc/FAOSTAT.pdf
d243cf08ff514d93d6b90c21453576c8 *doc/index.html
34f4360f999c9ac6c9e9ba1f87424c71 *help/AnIndex
e0b3a23765c21f9594d160f05f60225f *help/FAOSTAT.rdb
f699e3c267b9f459a58c048491b5e583 *help/FAOSTAT.rdx
4614a7c9e2a6aafd060fc764d3fb17d1 *help/aliases.rds
94e202e2afd566ced908766ef37c1778 *help/paths.rds
e0a03dccf12e9a142cfb03768ed417d0 *html/00Index.html
ee41876c0116916bb04bcf4fe3e43d78 *html/R.css
